1 december 2021

Habraken Houtimport

De vraag naar hout groeit harder dan een treurwilg in een vochtige ondergrond. Door de grote diversiteit aan houtsoorten kan het zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Duurzaamheid is één van onze kernwaarden, hierdoor zijn wij uiterst selectief in het opbouwen van relaties met nieuwe afladers. Onze filosofie, eerlijk en kwalitatief goed hout, wordt continu gemeten met de staat waarin onze huidige afladers hieraan kunnen voldoen. Naast onze strenge procedure met betrekking tot afladers wordt al ons hout ook door meerdere onafhankelijke instanties voorzien van een keurmerk. Ben jij opzoek naar een transparante hout importeur van topkwaliteit hout? Dan ben je bij Habraken Houtimport aan het juiste adres!

Maatwerk op het gebied van hout

Als ervaren hout importeur kunnen wij met onze solide kennis de juiste vertaalslag maken voor jouw wensen. Door onze snelle wijze van schakelen en gedegen advies omtrent de juiste houtoplossing, kunnen wij elk traject succesvol afronden. In onze fabriek staan kundige vakmensen klaar om het hout tot in de puntjes voor te bereiden. Zo kunnen wij alle houtsoorten schaven en korten naar elk gewenst formaat. Naast deze dienstverlening zijn er nog vele mogelijkheden beschikbaar in onze fabriek, hiervoor kun je een aanvraag indienen waarop wij een geheel vrijblijvend advies kunnen leveren.

Successen met afgeronde projecten

Hout straalt karakter uit en door het brede scala aan houtsoorten is er voor elk gewenst karakter een houtsoort beschikbaar die hier naadloos op aansluit. Naast karakter biedt hout ook een kalmerende uitstraling, dit geeft een heilzaam effect op de gemoedsrust. Als hout importeur hebben wij een groot hart voor hout en genieten met pure oprechtheid van de resultaten die hiermee worden bereikt. Wij zijn trots op onze afgeronde projecten en laten graag zien wat wij kunnen betekenen.