1 december 2021

Ondergoed mannen en pyjama heren scoor je makkelijk online!

Al jaren is er een enorm verschil in aandacht voor mannen en vrouwen mode. Vrouwen mode heeft al ongeveer honderd jaar de overhand over mannen mode. En het is tijd dat dat wat meer gelijk getrokken wordt. Met kleren gebeurt dat steeds meer. Er is meer aandacht voor mannen mode en gender-neutrale mode. Ook komt er meer variatie in de betaalbare mode voor mannen, wat ik super belangrijk vind. Toch is er een mode-afdeling waar nog steeds niet veel over wordt gepraat bij mannen, maar wel bij vrouwen: ondergoed. Er zijn zelfs complete catwalkshows voor vrouwen ondergoed, maar niet voor mannen. Toch is het net zo belangrijk voor mannen wat hun eerste laag van kleding is en of dat bij hun past. Daarom schrijf ik vandaag een blog over ondergoed mannen en pyjama heren. Veel leesplezier!

Ondergoed mannen, wat voor items zijn er?

Sinds een paar jaar is ondergoed mannen meer dan alleen een onderbroek. Er zijn ontzettend veel verschillende types onderbroeken beschikbaar, van strings tot boxers net boven de knie. Maar daar stopt het niet. Er zijn strakke hemden als onderkleding, maar tegenwoordig zelfs mannen bh’s. Deze lijken op sportbh’s, en geven mannen de comfort en support die ook zij willen! Daarnaast is er ook nog seizoensondergoed, zoals lange shirts en leggings voor in de winter of een lange onderbroek tot aan de enkel. Toch blijven de onderbroeken het populairste stuk ondergoed mannen.

Pyjama heren om je warm en luchtig te houden ‘s nachts

Naast ondergoed hebben mannen natuurlijk ook iets nodig om in te slapen. Bij veel hetero stellen slaapt de man in een shirt en onderbroek, terwijl de vrouw in een speciaal ontworpen pyjama setje slaapt. Waarom is dat ook niet wat populairder voor mannen? Een fijne zijden stof is heerlijk om in te slapen, ongeacht of je man of vrouw bent. Met een pyjama heren ben je niet alleen comfortabel in bed, maar kun je ook stijlvol op zondagochtend in je huis chillen!

Babista.be voor al je ondergoed mannen en pyjama heren

In winkels vind je nog niet vaak grote assortimenten aan ondergoed en pyjama’s voor mannen. Er zijn al helemaal geen speciaalzaken in steden die alleen odnergoed voor mannen verkopen. Online kan dit gelukkig wel. Babista.be is zo’n website waar er een groot assortiment is, dat niet al te prijzig is. Zo is er keuze voor elke portemonnee!