1 december 2021

Trendy shirts van Bamboo Basics

Bamboo Basics verkoopt shirts op een gedreven en inspirerende manier. Door onder andere een eerlijke prijs aan te bieden zorgt Bamboo Basics dat iedereen kan bijdragen een het stukje duurzaamheid wat de samenleving nodig heeft. Met dit initiatief streeft Bamboo Basics om de verschillende soorten producten op zowel online als offline plaatsen beschikbaar te stellen. Met deze insteek kan iedereen geïnspireerd worden door het aanbod van Bamboo Basics. De fantastische bamboe producten van Bamboo Basics wordt verkocht op 50 verkooppunten door heel Nederland!

Welke producten biedt Bamboo Basics aan?

Bamboo Basics heeft een breed en diep assortiment. Dit houdt in dat je bij Bamboo Basics terecht kan voor zowel sokken, boxers, naadloos ondergoed, shirts etc. in diverse grootte en kleur!

Elk product kent zijn eigen voordelen. Al deze producten hebben iets gemeen, namelijk: ze zijn milieuvriendelijk. Nu kun je wellicht geen verband leggen tussen bamboeproducten en milieuvriendelijkheid, toch? Maar wist je dat bamboe circa 5 keer meer CO² opneemt in vergelijking tot katoen. Daarnaast heeft de bamboeplant geen pesticiden nodig om te groeien. Katoen is verantwoordelijk voor maar liefst 11% van alle pesticiden en 25% van alle insecticiden die elk jaar wereldwijd gebruikt worden.

Waarom een shirt van bamboe?

t-shirts lange mouw dames en witte t shirts heren zitten ten eerste super fijn door een zijdezachte stof van bamboe. Daarnaast hebben de shirts een ronde oppervlak en hierdoor zijn ze extreem zacht. Tevens absorberen de shirts 70% meer vocht in vergelijking tot katoen. Hiermee zal je gedurende warmere perioden als nu goed gedekt zijn van zo min mogelijk zweet en geur.

Ben je geïnspireerd om bamboe producten te kopen? Bekijk dan de website van Bamboo Basics en laat je optimaal inspireren!